Oficiální obchod
0
Celková cena: 0
Vytvořeno

02 Bře 2022

Author

Hop-Sport Redakce

V kategoriích

Domácí fitness trénink / Fitness zařízení / Steppery

Stepper je designově jednoduché zařízení, které i přes svou nenápadnost dokáže přinést opravdu velkolepé výsledky!

Co všechno pracuje při tréninku?

Při pravidelném používání se ze stepperu může stát skvělý společník při shazování zbytečných kilogramů! Sám o sobě se zaměřuje hlavně na pohyby nohou. Hlubší analýza tohoto pohybu však ukazuje, že do práce jsou zapojeny nejen svaly nohou, ale také svaly trupu – a tvrdě pracují také svaly hluboké vrstvy našeho těla!
Hop-Sport však splňuje očekávání a nabízí steppery, které mají navíc různé tréninkové doplňky – například expandéry! Díky nim můžeme do práce dodatečně zapojit také svaly zad, rukou a ramen.

Jak cvičit na stepperu?

- Postavte se na stepper a zaujměte požadovanou polohu, a to: narovnejte se, ramena odtáhněte, lopatky přitáhněte k sobě, stáhněte břicho.
- Během celého cvičení mějte nataženou páteř a hlavu držte v prodloužení těla, tak aby váš pohled směřoval přímo před sebe.
- Při práci na stepperu střídejte pohyby rukou – stejně jako při chůzi.

Jak cvičit na stepperu s expandéry?

- uchopte expandéry stepperu a poté na narovnaných rukou proveďte abdukci ramen tak, aby rameno, loket a zápěstí byly v jedné linii;
- uchopte expandéry a přeneste je do výšky ramen (paže ohnuté v loktech), poté vytlačte expandéry nad hlavu - narovnání loketního kloubu;
- uchopte expandéry, poté zvedněte ruce dopředu do výšky ramen a vraťte se do výchozí polohy;
- uchopte expandéry do rukou mírně před sebou, poté začněte ohýbat ruce, dokud se bicepsový sval úplně nenapne a vraťte se do výchozí polohy.

Každý cvik opakujte několikrát a pokud se vám to povede, zkuste tyto 4 body zopakovat 2 až 3krát. Hodně štěstí!

Oblíbené