Oficiální obchod
0
Celková cena: 0
Vytvořeno

02 Bře 2022

Author

Hop-Sport Redakce

V kategoriích

Domácí fitness trénink / Fitness zařízení / Běžecké pásy

Běžecký pás je zařízení, díky kterému budete provádět skvělý běh, intervalový trénink nebo kardio trénink. Nejdůležitější je to, že můžete trénovat kdykoli během dne, bez ohledu na počasí za oknem.

Výhody běžeckého pásu

Cvičení na běžícím pásu má mnoho výhod - zlepšuje vzhled postavy, ale má také zdravotní výhody - zlepšení kondice, lepší kvalita dýchání, lepší spánek, zlepšení hustoty kostí a mnohé další.

Jaké svaly pracují při běhu? Odpověď je jednoduchá – téměř všechny. Při běhu zapojujeme do práce celé tělo, tedy svaly nohou, hýžďové svaly, svaly trupu, svaly zad a svaly rukou.

Výhody používání běžeckého pásu

Běh na běžícím pásu je určitě příjemná aktivita z několika jednoduchých důvodů:

  1. dokážete rychle postupovat v poměrně krátké době a díky tomu máte větší motivaci provádět další trénink, rychlé výsledky zlepšení postavy zlepšují kondici při každodenních činnostech, které nebudou náročné (chození po schodech, běh na tramvaj nebo autobus)
  2. můžete trénovat i přes nepříznivé počasí venku
  3. možnost sledovat své oblíbené seriály během tréninku
  4. možnost tréninku i přes povinnosti, například. pečování o děti
  5. úspora při nákupu specializovaného oblečení vhodného pro povětrnostní podmínky
  6. ochrana kloubů během tréninku

Běžecké pásy Hop-sport

Běžecké pásy Hop-Sport mají vhodný systém tlumení nárazů během běhu – to znamená, že minimalizujeme riziko poškození kloubů, a tím se snižuje i riziko zranění. V zařízeních Hop-Sport navíc dokážeme napodobit běh do kopce díky možnosti nastavení stupně sklonu. Tato možnost umožňuje ještě efektivnější a silnější trénink! Nemáš nápad na trénink? Nic není ztraceno! Běžecké pásy Hop-Sport jsou vybaveny předem nabitými tréninkovými programy, což rozhodně usnadňuje trénink. Zkuste to sami!

Jak začit?

Začněte cvičit na běžeckém pásu na krátké vzdálenosti. Při každém dalším tréninku si nastavte větší vzdálenost. Začněte například. s 500 m vzdáleností a pomalou rychlostí. Pokud budete vytrvalí a systematičtí, výsledky se dostaví rychleji, než si myslíte! Hodně štěstí!

Oblíbené