Oficiální obchod
0
Celková cena: 0
Vytvořeno

12 Lis 2020

Author

Hop-Sport Redakce

V kategoriích

Nezbytné tréninkové doplňky / Příslušenství fitness

Sníte o plochém břiše? Níže uvádímedoplňky, které vám pomohou dosáhnout tohoto cíle. Jediné, co potřebujete je motivace a vytrvalost, abyste vydrželi ve svém odhodlání.

Podložka na cvičení

Na podložce můžete provádět jednoduché a známé cviky na ploché břicho, například sklapovačky. Cvičení na podložce přinese rychle požadovaný efekt za předpokladu, že cviky provádíme pravidelně a správně. V obchodě Hop-Sport nabízíme fitness podložky různých tlouštěk, měkkosti a rozměrů. V našem sortimentu naleznete také protiskluzové, pružné podložky z NBR pěny, jakož i modely dodatečně vybavené dvěma otvory. Díky těmto otvorům můžete podložku zavěsit na věšák, takže bude okamžitě připravena na cvičení (nebude se rolovat) a po tréninku rychleji vyschne. Podívejte se na podložky na cvičení v Hop-Sport

Švihadla

Je to nejlevnější a nejméně komplikované cvičební zařízení, které vám umožní rychle vytvarovat postavu a spálit přebytečný kalorie. Skákání na švihadle umožňuje efektivně zahřát tělo, dodává energii, zlepšuje rovnováhu a zlepšuje motorickou koordinaci. Skákání zpevňuje ramena a nohy a přispívá k dosažení plochého břicha. Během skákání pracují všechny svaly těla. Po zakoupení švihadla by měla regulovat délka lanka. Když stojíte na švihadle, vytáhněte jej do výšky podpaží a ohodnoťte jeho délku. Příliš dlouhý se dá zkrátit vázáním uzlů a příliš krátký by měl být nahrazen delším, protože ztěžuje trénink.

Praktickým řešením jsou švihadla vybaveny nastavitelnou délkou lanka, které se dají snadno a rychle přizpůsobit výšce osoby, která na něm právě cvičí. Podívejte se na nastavitelné švihadlo Crossfit v obchodě Hop-Sport.

Fitness činky

Na internetu najdete mnoho zajímavých cviků na posílení břišních svalů pomocí fitness činek. Důležitou otázkou je výběr činek se správnou hmotností, aby odpovídaly našim fyzickým schopnostem. Cvičení s činkami by mělo zapojovat do práce šikmé, rovné a příčné břišní svaly. Během cvičení se nemůžete omezit na jeden druh cvičení, například na sklapovačky. Musíte je obohatit, například provedením dalších cviků, jako například kliky s pouţitím fitness činky, přímých a příčných pohybů a podobně. Fitness činky nabízejí širokou škálu použití.

Hula hop

Cvičební pomůcka, kterou všichni známe z dětství. Ve verzi pro dospělé je však vybavena speciálními masážními výčnělky, které se objevují v jednom nebo dvou řadách a které navíc urychlují spalování tuku v oblasti pasu. Cvičení s kruhem hula-hop efektivně posílí břišní svaly. Díky široké škále těrková je takové cvičení doporučeno pro lidi, kteří se při pravidelných cvicích nudí a pokrok v provádění různých triků je vynikající motivací pro další trénink. Podívejte se na kruhy hula hop v obchodě Hop-sport.

Gymnastické míče

Míč zpestří a zpříjemní trénink. Je ideální pro obecný rozvojový trénink, gymnastiku a rehabilitace. Správné cvičení s míčem také posílí břišní svaly. Při nákupu gymnastického míče se zaměřte na její velikost. Nemůže být příliš malá, protože při sezení na míči by měl být úhel pod kolenem asi 90 stupňů. Prohlédněte si gymnastické míče v obchodě Hop-Sport.

Výše uvedené tipy a návrhy jsou řešením pro lidi, kteří hledají levnější cvičební příslušenství a doplňky, které umožní dosáhnout cíle - ploché břicho. Pokud je to i váš cíl, prohlédněte si náš sortiment v obchodě Hop-Sport a vyberte si tu správnou výbavu!

Oblíbené