Oficiální obchod
0
Celková cena: 0
Vytvořeno

30 Pro 2020

Author

Hop-Sport Redakce

V kategoriích

Životní styl – rady, motivace, inspirace / Příslušenství fitness / Švihadla

Začínáte se nudit cvičením na svém oblíbeném zařízení? Máte dost monotónních cvičení na rotopedu nebo běžeckém pásu? Nevzdávejte se aktivity a zjistěte, jak si můžete zpestřit každodenní domácí trénink.

Stanovte si konkrétní cíl

Nic vás nebude motivovat více, než stanovení si konkrétního cíle. Může to být dlouhodobý cíl, například zhubnout pár kil. Vaším cílem může být také vyvinout formu, která vám umožní překonat váš osobní rekord. Nezapomeňte si každý den ukládat svůj pokrok, povzbudí vás to, abyste pokračovali. Pro posílení motivace si můžete za dosažení tohoto cíle dopřát vysněnou odměnu. 

Zdravá konkurence

Cvičte ve skupině, dokonce i ve virtuální. Koneckonců, můžete si sjednat společné tréninky prostřednictvím sociálních síti. Během společných tréninků vám nikdo nezakáže mluvit, koneckonců, každý z vás bude doma. Můžete soutěžit, stanovit si společný cíl, délku cvičení a druh tréninku, který budete provádět. Vítězem bude osoba, která dosáhne cíle jako první. Rovněž můžete stanovit cenu pro vítěze.

Hudba vám dá sílu

Při dalším nudném cvičení si pusťte hudbu, která vás povzbudí. Pokud cvičíte sami doma, můžete si ji pustit hlasitěji, ale pokud jsou kolem vás další členové domácnosti, vyplatí se sáhnout po sluchátkách. Vadí vám kabely sluchátek? Je čas koupit si sportovní bezdrátová sluchátka.

Zapojte něco nového

Cvičení doma nemusí být nuda. Vždy si ho můžeme zpestřit přidáním nového tréninkového vybavení. Výběr je opravdu velký, vše závisí od našich finančních možností a velikosti domácí tělocvičny. V obchodě Hop-sport naleznete množství vybavení pro fitness nebo silové cvičení.

Možná stojí za zvážení koupit si běžecký pás, rotoped nebo vyzkoušet cvičení na trenažéru, veslovacím trenažéru nebo eliptickém trenažéru. Pokud cvičíte na tréninkové lavici, vždy si můžete koupit různé doplňky, například stojany na činky nebo modlitebník.

Z dalších menších a levnějších řešení nabízíme činky, úchopy na kliky, odporové gumy a expandery pro silové a kondiční cvičení. Jednoduché švihadlo je samozřejmě nepostradatelným cvičebním zařízením, které bude užitečné pro každého.

Pamatujte, že denní trénink vám dodá pozitivní energii a zlepší vaši celkovou pohodu. Samozřejmě, že má velký vliv na zdraví. Proto, pokud vás začnou nudit pravidelné denní cvičení, určitě použijte některou z následujících metod na zpestření tréninku, abyste nevyšli ze skvělé formy.

Oblíbené