Oficiální obchod
0
Celková cena: 0
Vytvořeno

15 Bře 2022

Author

Hop-Sport Redakce

V kategoriích

Domácí fitness trénink / Fitness zařízení / Veslovací trenažery

Hledáte cvičení, při kterém zapojíte do práce co nejvíc svalů? Máme pro vás skvělou nabídku – trénink s využitím veslovacího trenažéru.

Proč se vyplatí cvičit na veslovacím trenažéru?

Takový trénink zaručí stimulaci až 95% svalů v našem těle. Cvičením na veslovacím trenažéru posílíte celé tělo a zlepšíte fyzickou kondici svého těla. Je třeba zmínit, že při cvičení silně stimulujeme oběhový systém, díky čemuž jsou naše svaly více vyživovány a okysličeny! - co víc, zrychlujeme metabolismus a spalujeme tuky. Na veslovacím trenažéru můžete provádět kardio trénink, intervalový trénink a dokonce i prvky silového tréninku. Veslovací trenažér můžete integrovat kdykoli během tréninku: lze jej použít jako rozcvičku, může hrát hlavní roli tréninku nebo po tréninku jako vyvrcholení vaší práce. Při práci na veslovacím trenažéru pracují svaly zad, prsní svaly, svaly paží, břišní svaly a svaly nohou!

Jak správně cvičit na veslovacím trenažéru?

Není na tom nic složitého

  1. Při sezení na veslovacím trenažéru nezapomínejte na správnou stabilizaci chodidel.
  2. Uchopte rukojeť a narovnejte ruce v loktech, navíc ve výchozí poloze máte kolena velmi pokrčená.
  3. Začněte pohyb vystřením kolen a poté táhněte tyč rukojeti směrem k hrudníku (hrudní kosti).
  4. Vraťte se do výchozí polohy.

Co byste si měli zapamatovat?

Během celého pohybu nezapomeňte držet natažená záda a stažené břicho. To vám pomůže vyhnout se zranění. Pokud jste začátečník, „neskákejte do hluboké vody“. Nejlepší je nastavit odpor veslovacího trenažéru na nejnižší a cvičit 3 až 5 minut. Dovolte svému tělu, aby se přizpůsobilo nové aktivitě a postupem času začněte pracovat déle, když se zvýší váš odpor.

Nabízíme několik modelů veslovacích trenažérů: Boost, Roam, Titan, Cross, Talon, Rush, Spike. Podívejte se na článek, ve kterém porovnáváme naše veslovací trenažéry a vyberte si ten pravý pro vás!

Oblíbené