Oficiální obchod
0
Celková cena: 0
Vytvořeno

15 Bře 2022

Author

Hop-Sport Redakce

V kategoriích

Domácí fitness trénink / Fitness zařízení / Eliptické trenažéry

Eliptický trenažér není nic jiného než mechanické zařízení, jehož setrvačník na rozdíl od magnetického eliptického trenažéru není mezi našima nohama. Motoricky poháněná zařízení jsou o něco méně kompaktní než magnetická, ale mají užší rozteč opěrek nohou, což může být v některých případech při cvičení pohodlnější.

Pro šetrné

Rozhodující výhodou eliptického trenažéru jsou nízké provozní náklady – není třeba ho napájet na elektřinu. Většinou jsou to také nižší náklady na koupi a větší dostupnost modelů.

Pro začátečníky, ale i pro pokročilé

Zařízení je ideální volbou pro lidi, kteří dělají první tréninkové kroky, pro pokročilé, sportovce, lidi vyžadující si snadnou rehabilitaci, ale i pro tréninku seniorů. Cvičení na eliptickém trenažéru umožňuje velmi plynulé přirozené pohyby. Postava je při cvičení vzpřímená – tato poloha nejméně zatěžuje klouby. Kromě toho může tento přístroj přispět ke zvýšení rozsahu pohybu v kloubech – což je mimořádně důležité pro lidi rehabilitující a starší lidi.

Pro ty, kterým na sobě záleží

Pravidelné cvičení na eliptickém trenažéru vám umožní shodit zbytečné kilogramy, vytvarovat postavu, zlepšit kondici a celkovou pohodu.

Oblíbené