Čím je trénink TBC?

Čím je trénink TBC?

Obsah

Zkratka TBC znamená Total Body Condition - jeden z nejvíce populárních tréninků. Chválí ho hlavně ženy. Zjistěte s námi, což je trénink TBC a jaké jsou jeho výsledky.

Čím je TBC?

TBC trénink je v podstatě druh aerobního cvičení. V TBC provádíme tradiční aerobní cvičení , jejichž hlavním úkolem je zvýšit srdeční frekvenci (která urychlí spalování kalorií) a tvarovat svaly . První etapa tréninku je doprovázena rychlou, rytmickou hudbou, druhou částí tréninku jsou cvičení v pomalejším tempu s použitím činek, odporových gum a expandérů .

Výhody tréninku TBC

Díky tomuto tréninku můžeme zeštíhlit celé tělo a zpevnit svaly . Kromě toho je vynikající pro zlepšení fyzické kondice , pomáhá bojovat s nepotřebnými kilogramy a zpevňuje celé tělo. Během tréninku budeme spalovat tuky , a také zvýšíme sílu a celkovou fyzickou zdatnost . Cvičení navíc zlepšuje smysl pro rytmus a koordinaci pohybů. Tyto cviky stimulují klouby a nepřetěžují jejich.

Jak dlouho trvá trénink TBC?

Trénink TBC obvykle trvá hodinu. Na začátek potřebujete minimálně 10-minutovou rozcvičku , abyste tělo připravili na cvičení . Po zahřátí bychom měli dělat cviky, které posílí jednotlivé svalové skupiny - ruce, břicho a zadek . Během cvičení se opakuje mnoho a samotné cviky nejsou komplikované, můžeme je dělat i doma.

TBC - kdo může cvičit?

Tréhnink TBC je velmi dobré řešení pro lidi, kteří začínají s aerobním tréninkem , tak pro vytrvalých sportovců. Během tréninku formujeme svou fyzickou zdatnost a kondici . V TBC neexistuje rozdělení do tříd pro začátečníky nebo pokročilé - v tomto případě je nejdůležitější individuálně přizpůsobit zatížení a intenzitu cvičení konkrétní osobě. V případě lidí s problémy s páteří je možné zvolit soubor šetrnějších cviků s rehabilitační míčem .

Trénink TBC - jak začít?

Na internetu je mnoho instruktážních videí, ale spíše jako začnete trénovat doma, stojí za to přihlásit se na několik hodin ve fitness klubu a naučit se správnou techniku cvičení pod dohledem instruktora.

Prohlédněte si nabídku doplňků značky Hop-Sport, které můžete používat během tréninku TBC , jako například masážní válce, podložky na fitness, steppery, odporové gumy a expandéry, fitness činky a gymnastické lopty. Přejděte do obchodu .

Autor: Hop-Sport Redakce