Oficiální obchod
0
Celková cena: 0
Vytvořeno

27 Úno 2021

Author

Hop-Sport Redakce

V kategoriích

Nákupní průvodce / Sportovní vybavení a potřeby / Posilovací lavice

Pokud chcete mít krásnou vysportovanou postavu, nemusíte chodit do profesionální posilovny. K tomu vám pomůže i domácí cvičení. Představujeme vám kvalitní lavice na cvičení, které vám umožní provádět solidní, domácí trénink.

Proč se vyplatí investovat do domácí posilovny?

Pokud pravidelně chodíte do profesionální posilovny nebo fitness centra, pravděpodobně víte, jak dlouho trvá, než se tam dostanete, hlavně ve velkoměstě. V některých případech můžeme ztratit až několik desítek minut, abychom se tam vůbec dostali. A přesto bychom během této doby mohli provést komplexní trénink. Ba co víc, v profesionální posilovně se málokdy stane, že vybavení, na kterém chceme cvičit, není obsazeno a většinou musíme čekat dalších několik desítek minut. V domácí tělocvičně cvičíte, kdy chcete a nemusíte čekat na požadované zařízení.
Domácí trénink však má i záporné stránky. Mezi ně nepochybně patří menší motivace ke cvičení, jakož i nedostatek jištění. Poslední problém se dá rychle vyřešit, pokud najdeme někoho, kdo bude chtít cvičit spolu s námi. Pokud takového člověka nemáme, pak provádíme cviky s nižší zátěží, v rámci takzvaného bezpečného maxima.
V domácí tělocvičně můžeme při správné motivaci, stravě a dobré sestavě cvičení dosáhnout stejných výsledků jako v profesionální tělocvičně.

Než koupíte tréninkové vybavení

Před nákupem si změřte místnost. Díky tomu budete vědět, jaká velikost tréninkové lavice se vejde do vaší tělocvičny. Nezapomeňte na pohodlí během pohybování se kolem vybavení a také během cvičení.

Nejzajímavější lavice pro domácí trénink

Na lavici můžeme posílit všechny svalové skupiny. Potřebujete jen dobrý plán a vhodnou lavici přizpůsobenou individuálním požadavkům. V Hop-Sport najdete mnoho zajímavých modelů, vyrobených z pevných a odolných materiálů.

Posilovací lavice HS-1080

Tréninková lavice HS-1080 s nastavitelnými stojany bude ideálním výběrem pro aktivní lidi. Odteď budete moci pohodlně cvičit přímo doma. Maximální nosnost uživatele je 120 kg. Lavici je možné nastavit podle úhlu nebo vodorovně. Má nastavitelné stojany na činky. Poskytuje možnost svislého skládání, která je ideální pro místností s omezeným prostorem, umožňuje ušetřit místo v jakékoliv pokoji. Lavice je navíc vybavena rukojeťmi na přítahy. Pevná ocelová konstrukce je zárukou bezpečnosti během tréninku a měkké čalouněné opěradlo poskytuje pohodlí při cvičení.

Tréninková lavice HS-1030

Tréninková lavice HS-1030 značky Hop-Sport je zařízení, které najde uplatnění v každé domácí posilovně. Je navíc vybavena blokádou na nohy a expandery, které lze namontovat na obě strany základny. Konstrukce této tréninkové lavice Vám umožňuje provádět mnoho různých cviků. Změna nastavení jednotlivých prvků je jednoduchá a intuitivní. Velkou výhodou je to, že lavice HS-1030 nezabírá mnoho místa, což ji v kombinaci se svou univerzálností dělá téměř dokonalým tréninkovým zařízením.

Tréninková lavice HS-1065 PRO

Tréninková lavice HS-1065 PRO se vyznačuje silnou a stabilní konstrukcí. Všechny prvky lavice jsou odolné a zaručují, že zařízení bude sloužit mnoho let. Opěradlo a sedadlo lavice jsou vyrobeny z několika vrstev: deska zajišťující stabilitu konstrukce, hrubá pěna zajišťující pohodlí při cvičení a odolné čalounění s efektem přírodní kůže. Celek je založen na pevné a odolné konstrukcí. Vyztužené ocelové profily a tlusté plechy spojující jednotlivé prvky lavice zajišťují stabilitu a trvanlivost vybavení, jakož i bezpečnost během tréninku. Čalounění je vyrobeno z vysoce kvalitního PVC a vyplněny polyuretanovou pěnou - tyto materiály jsou ideální na dlouhé a intenzivní cvičení.

Tréninková lavice na dřepy HS-2020SM

Tréninková lavice HS-2020SM je zařízení, na kterém můžete provádět různé druhy cviků ( "sissy" dřepy, sklapovačky a kliky) a postaráte se o všechny nejdůležitější svaly. Lavice zahrnuje dva opěrky - na dřepy a na procvičování chrbta.Vďaka nastavení výšky je možné zařízení přizpůsobit výšce cvičence. Zařízení bylo vyrobeno z nejlepších materiálů a s důrazem na všechny detaily, díky čemuž je trénink bezpečný a pohodlný.

Montáž lavice je velmi jednoduchá - sada obsahuje všechny potřebné části a podrobný návod s ilustráciami.

Pozor!
Při nákupu konkrétní lavičky na cvičení vždy věnujte pozornost mimořádně důležitým parametrem, jako jsou: maximální hmotnost a výška uživatele, délka a šířka lavice nebo celé sestavy, maximální zatížení stojanů. Při montáži lavice se vždy držte pokynů uvedených v návodu.

Prohlédněte si nabídku tréninkových lavic v našem obchodě!

Oblíbené