Oficiální obchod
0
Celková cena: 0
Vytvořeno

07 Zář 2022

Author

Hop-Sport Redakce

V kategoriích

Nákupní průvodce / Fitness zařízení / Cyklotrenažéry / Recumbenty / Rotopedy

Mechanický rotoped HS-010H Rio

Rotoped HS-010H Rio je vybaven počítačem, který během cvičení zobrazuje aktuální rychlost, čas cvičení, spálené kalorie a ujetou vzdálenost. Je také vybaven mechanickým brzděním a systémy mechanického odporu. Odpor můžete snadno nastavit ručně. Zařízení má také pohodlné sedátko a volant polstrovaný měkkou pěnou, což nám poskytne plný komfort při cvičení.

​Magnetický rotoped HS-2080 Spark

Magnetický rotoped HS-2080 Spark je vybaven také 8-stupňovým nastavením zátěže, rozdíl je v tom, že sedlo lze nastavit vertikálně i horizontálně. Zařízení je vybaveno transportními kolečky, pomocí kterých můžeme rotoped snadno a rychle přesouvat. Pro zvýšení bezpečnosti tréninku na rotopedu je vybaven stabilizačními nožičkami, které poskytnou dodatečný komfort a bezpečnost při cvičení na jakémkoli povrchu. Tento rotoped může být užitečný zejména pro lidi, kteří vyžadují fyzickou rehabilitaci. Dodatečně je vybavena držákem, do kterého můžeme vložit tablet a během tréninku sledovat film nebo poslouchat hudbu. Navíc je vybaven také držákem na láhev.

Cyklotrenažér Indoor Cycling HS-045IC Bravo

Cyklotrenažér Indoor Cycling HS-045IC Bravo

Cyklotrenažér Indoor Cycling HS-045IC Bravo je vybaven setrvačníkem do 13 kg a použití mechanického odporu s upínáním přímo na setrvačníku umožňuje generovat maximální odpor až do úplného zastavení kola. Takto velký setrvačník s plynulým chodem umožňuje neotřelou formu tréninku, tedy spinning, díky kterému dokážeme udržovat stálý rytmus jízdy. Použití hnacího systému kombinovaného s řemenovým systémem dává možnost extrémně tichého chodu, a tím i vibrací, umožňuje i bezproblémový provoz. V tomto případě stabilní konstrukce zajišťuje nejen bezpečnost cvičení, ale umožňuje také její zabudování do zadního válečkového stabilizátoru. Pevná konstrukce z ocelových profilů může zaručit jak bezporuchové vybavení, tak pevnou, bezpečnou konstrukci.

Elektromagnetický rotoped HS-060H Exige

Elektromagnetický rotoped HS-060H Exige díky stabilní konstrukci a setrvačníku o hmotnosti 11 kg činí domácí trénink velmi profesionálním. Největší komfort používání nám poskytne tekutý magnetický odpor, který ovládáme pomocí elektroniky. Toto zařízení nám umožní trénink, který nebude zátěží pro naše kolena a to lze díky nastavení sedla od volantu a nastavení úhlu natočení volantu. Přístroj umožňuje výběr různých programů, například.

  • Watt program – pomůže nám určit, jaké úsilí musíme vynaložit při jízdě, abychom vytvořili určité množství energie
  • Cílený program - s jeho pomocí nastavíme nové rekordy, a tím ještě zefektivníme trénink
  • HRC režim – přístroj upraví zátěž tak, aby náš puls byl během celého cvičení optimální

Elektromagnetický rotoped HS-090H Apollo

Elektromagnetický rotoped HS-090H Apollo je zařízení, které poslouží nejen pro zlepšení formy, ale také pro rehabilitační trénink, protože jízda na něm nezatěžuje klouby, je navíc vybavena funkcemi Bluetooth a aplikací iConsole+. Magnetický odporový systém je v tomto případě 13 kg, takže trénink s tímto vybavením nezatíží naše kolena. Kombinace rotopedu s televizí či jiným zařízením nám také umožní jezdit v různých koutech světa. Aplikace zaznamenává i naše tréninky, takže můžeme kdykoli vidět naše úspěchy a pokroky. Po vytvoření profilu v aplikaci můžeme naše úspěchy sdílet také na sociálních sítích. HS-090H Apollo si navíc zátěže nastavuje sám, stačí zadat příslušné parametry a iConcole+ automaticky nastaví regulaci odporu. Tento model je vybaven také programy, které jsme již mohli znát v případě modelu HS-060H Apollo.

Elektromagnetický rotoped HS-100H Solid

Elektromagnetický rotoped HS-100H Solid je vybaven funkcemi, které jsme již zmiňovali u jiných modelů elektromagnetických rotopedů a těch s funkcí iConsole+. Rozdílem je hmotnost systému zátěže, v tomto případě je to 14,5 kg zorvačník. Navíc zařízení je vyrobeno ve třídě Light Commercial.

Cyklotrenažér HS-065IC Delta

Použití 18-kilogramového setrvačníku v modelu Indoor Cycling HS-065IC Delta zaručuje co nejtišší chod kola, přičemž ergonomický tvar řídítek umožňuje mnoho druhů úchopů. Navíc je potažen protiskluzovým materiálem, takže práce na něm bude velmi pohodlná. Počítač je kromě základních funkcí vybaven také funkcí SCAN.

Oblíbené