Oficiální obchod
0
Celková cena: 0
Vytvořeno

12 Lis 2020

Author

Hop-Sport Redakce

V kategoriích

Domácí fitness trénink / Fitness zařízení / Běžecké pásy

Ptáte se, zda můžete provést obecný rozvojový trénink na domácím běžeckém pásu a zapojit do práce všechny svaly těla? Zjistěte s námi, jak běžecký pás ovlivňuje naše svaly a které z nich jsou během cvičení nejaktivnější.

Zda se vyplatí mít vlastní běžecký pás?

Toto je nejběžnější otázka, kterou si klademe před zakoupením tohoto zařízení. Samozřejmě, vyplatí se mít svůj vlastní běžecký pás, období pandemie je toho dobrým příkladem - tělocvičny, fitness centra a dokonce i ty vnější byli na jistý čas zavřené. Domácí běžecký pás je velmi dobré řešení, i z hygienické stránky. Nikdo kromě nás a členů domácnosti se ho nebude dotýkat. Domácí běžecký pás je užitečný iv zimní a jarní sezoně, kdy je počasí nevyzpytatelné. Vlastní běžecký pás je velká výhoda - cvičíme, kdy chceme, a nic nás neomezuje - samozřejmě kromě síly a vytrvalosti.

Zda na běžeckém pásu můžeme provádět všeobecný trénink?

Cvičení na běžeckém pásu vyžaduje práci celého těla. Při běhu nejvíce pracují svaly na nohou, bedrech a celé páteři. Během běhu jsou všechny svaly stimulovány k tomu, aby více pracovali.

Pokud běháme po tvrdém povrchu, musí tělo unést dvou- až čtyřnásobek své hmotnosti. Proto může příliš mnoho tréninku způsobit namáhání, včetně degenerace kloubů, zlomenin nebo dokonce namáhání svalů. Při cvičení na běžeckém pásu je zem tlumená, což zvyšuje bezpečnost cvičení s ohledem na klouby.

Cvičením na běžeckém pásu zpevněte zadek

Nejlepší bude trénink se změnou rychlosti - intervalový trénink. Nejdříve pár minut běžíme rychlejším tempem, pak ho snížíme, po pár minutách se procházíme a opět zrychlíme. Nejlepším způsobem, jak si vytvarovat zadek, je intervalový trénink, který zadek zvedne a tonizuje tuto část svalů.

Cvičením na běžeckém pásu zpevněte ramena

I tato část těla se dá zpevnit na běžeckém pásu. K tomu budeme potřebovat vhodně vybrané závaží. Pokud jde o trénink, můžete například zvětšit úhel běžeckého pásu, pak se postavit zády k ovládacímu panelu a kráčet dozadu. Při každém kroku zvedneme jedno závaží k hrudníku a následně ho pustíme. Činnost provádíme střídavě. Každá ruka by měla provést asi 15 opakování.

Cvičením na běžeckém pásu zpevněte ploché a pevné břicho

Toto část těla se dá vytvarovat při všech druzích tréninku na běžeckém pásu, stačí si během tréninku pamatovat na napnutí břišních svalů.

Cvičením na běžeckém pásu zpevněte lýtka

Běh dozadu je nejlepší na posílení lýtkových svalů a na jejich dokonalý tvar. Při tréninku na běžeckém pásu však nezapomeňte, že tempo by mělo být pomalejší než při běžném běhu.

Cvičení na běžeckém pásu nabízí mnoho možností. Díky němu jsme schopni vyvinout si dobrou kondici a formu bez opuštění domova. Je nenahraditelný za nepříznivého počasí, kdy se musíme vzdát běhu na čerstvém vzduchu. S běžeckým pásem vám nebude chybět ani trénink.

Navštivte Hop-Sport a vyberte si ten správný běžecký pás pro sebe.

Oblíbené