Oficiální obchod
0
Celková cena: 0
Vytvořeno

15 Lis 2022

Author

Gabi Mazur

V kategoriích

Relaxační a zábavná zóna / Dům a zahrada / Zahradní nábytek / Závěsná křesla

Závěsné křeslo v uspořádání domu nebo bytu je neutuchajícím trendem interiérového designu, který si získal oblibu, kdy mnoho lidí přešlo na práci a učení na dálku. Pomocí zahradní houpačky si vytvoříte výborný koutek pro plnění si pracovních povinností, učení či relax. Přesvědčte se sami, jak skvěle vypadají aranžmá obývacího pokoje se závěsným křeslem.

závěsné křeslo

Závěsné křeslo doma - je to možné

Závěsná křesla jsou kus nábytku, který se obvykle používá na zahradách nebo terasách. Jeho konstrukce však nevylučuje montáž doma. Stačí splnit několik požadavků, přizpůsobit design produktu prostoru, který máme. Zahradní houpačku lze doma nainstalovat dvěma způsoby: pomocí rámu nebo ukotvením ke stropu.

V první variantě bude zahradní houpačka kokon perfektní. Díky kovovému rámu zakončenému stabilní nohou jej můžeme postavit prakticky na jakýkoli povrch. Je důležité, aby mělo další stabilizační podložky, které vám umožní umístit závěsné křeslo typu kokon na nerovnou podlahu nebo koberec.

Koupíme-li si houpačku do vraního hnízda (boho), bude zapotřebí ukotvení produktu do stropu. Montáž proběhne pomocí vrtačky, sady kolíků, ocelových rukojetí a karabin. Je důležité, abyste boho houpačku ani žádné jiné nepřipevňovali na nestabilní povrchy, například na sádrokartonové stěny. Kotvy musí být umístěny na tvrdém a kompaktním povrchu, který propíchne jakoukoli izolaci nebo dřevěné prvky.

Houpačka v obýváku – kam ji umístit?

Při aranžeci obývacího pokoje pomocí závěsného křesla je velmi důležité určit, kde se má houpačka umístit. Svými rozměry by měla být umístěna na místě, kde nebude rušit obyvatele a hosty. Proto jsou vyloučeny komunikační trasy a centrální bod místnosti. Nejlepší je, pokud houpačku umístíme do kouta, který je jí určen, například vedle knihovny nebo pohovky. Je dobré, pokud je v jeho blízkosti zdroj světla v podobě stojací lampy nebo malé poličky pro odkládání věcí. V závěsném křesle tak budeme moci trávit více času při našich oblíbených činnostech.

Nejjednodušším způsobem je zařídit prostor obývacího pokoje houpačkou ve tvaru kukly. Je mimořádně mobilní a její rám umožňuje umístění téměř kdekoli v místnosti. Zařídit obývací pokoj houpačkou "vráního hnízda" vyžaduje trochu více úsilí. Zabírá více místa a musí být ukotvena do stropu. To znamená, že její umístění musí vyloučit místa, kde vedou elektrické dráty nebo je vyroben zavěšený strop. Dobrým nápadem je připevnit boho houpačku na stropní trám nebo využít například prostor pod schody.

houpačka pro deti

Co kromě závěsných křesel do obývacího pokoje?

Pokud si zařizujete obývací pokoj svých snů, vyplatí se jej doplnit nejen závěsným křeslem, ale i jiným nábytkem, který vám umožní vytvořit koutek k odpočinku a relaxaci. Jednou z nich je brazilská houpací síť. Můžeme jej ukotvit do stěn nebo natáhnout mezi stabilní konstrukční prvky domu či bytu. Brazilská houpací síť zabírá spoustu místa, proto se doporučuje do velkých bytů a domů. Důležité je, aby její povrchová úprava ladila se zbytkem aranžmá obývacího pokoje. V nabídce prodejny Hop-Sport naleznete jak vkusné a pohodlné zahradní houpačky, tak i skvělé brazilské houpací sítě. Přesvědčte se sami, jak se s nimi dá zařídit obývací pokoj módně a pohodlně!

houpačka doma

Nejlepší houpačky do obývacího pokoje

Obrovský výběr produktů pro uspořádání obývacího pokoje s houpačkou nebo houpací sítí naleznete v prodejně Hop-Sport. Naše výrobky mají záruku nejvyšší kvality, zejména co se týče pevnosti materiálu. Závěsná křesla a houpačky kokon jsou vyrobeny z ocelových komponentů a jejich povrchová úprava je impregnovaná a na dotek mimořádně příjemná látka. V Hop-Sport naleznete produkty s košíky z copu s precizním a hustým výpletem, který zvyšuje jejich bezpečnost. V případě potřeby můžete koš oddělit od rámu a přemístit jej na jakékoli místo v domě či bytě. V případě, že vás domácí zařizování omrzí a rozhodnete se vytáhnout houpačku na zahradu, nemusíte se o nic starat! Naše výrobky jsou vyrobeny z materiálů odolných vůči povětrnostním vlivům, zejména slunečnímu záření a teplotním výkyvům.

Oblíbené