Oficiální obchod
0
Celková cena: 0
Vytvořeno

26 Dub 2022

Author

Hop-Sport Redakce

V kategoriích

Relaxační a zábavná zóna / Dům a zahrada / Vířivky

Jak vybrat vířivku do zahrady?

Sníte o plnohodnotném relaxu v zahradě? Podívejte se na výhody nafukovacích vířivek! Přečtěte si, na co byste si měli dát pozor při koupi tohoto zařízení.

vířivka v zahradě

Vířivka v zahradě - vyplatí se?

Takové zařízení je dokonalým řešením pro luxusní dovolenou na zahradě. Zahradní vířivku lze instalovat nejen venku – v zahradě či na terase, ale i doma. Obyčejné jacuzzi jsou obrovským nákladem, ale koupí nafukovacích vířivek můžeme hodně ušetřit. Bez ohledu na to, jaký typ vířivky si vyberete, pobyt v ní přinese mnohé zdravotní benefity – snižuje napětí a stres, stimuluje tvorbu endorfinů, zlepšuje náladu. Navíc může pomoci zmírnit bolesti například v oblasti páteře. Kromě toho zlepšuje cirkulaci, a tím rychleji odstraňuje toxiny z těla a podporuje redukci celulitidy. Vířivka se doporučuje zejména lidem po úrazech, bojujících s artritidou, onemocněními kloubů a kostí.

Na co se zaměřit při výběru vířivky?

Pro začátek si zkontrolujeme velikost modelu nafukovací vířivky, který nás zajímá. Před koupí si rozmysleme, kam vířivku umístit a kolik lidí ji bude využívat. Pozorně si také přečtěte popis produktu a věnujte pozornost:

Materiál
Při výrobě jacuzzi dostupných v prodejně Hop-Sport byl použit pevný, třívrstvý vinyl. Tento materiál se vyznačuje velmi vysokou odolností a co je důležité, při používání se nedeformuje. Díky použití speciálně patentované struktury je vířivka pevná a neprohýbá se pod tlakem, což výrazně zvyšuje komfort a bezpečnost používání.

Ovládací panel
Počítač nám umožňuje řídit teplotu a další parametry hydromasáže. Modely vířivek Intex ze série PureSpa jsou vybaveny velmi jednoduchým a intuitivním ovládacím panelem. Stačí zmáčknout jedno tlačítko a spustí se výkonný foukač, který nasměruje vzduch do 120 trysek umístěných ve stěnách a na podlaze.

Počet lidí
Pozor je třeba dát i na informace o maximálním počtu osob, které mohou současně zůstat ve vířivce. V Hop-Sport nabízíme modely pro 4 nebo 6 osob.

Rozsah teplot
Teplota ve vířivce lze obvykle regulovat v rozmezí 20 až 40 stupňů Celsia. Je však třeba připomenout, že optimální teplota vody pro dlouhou koupel by neměla přesáhnout 36 stupňů. Koupel při vyšší teplotě by neměla trvat déle než 30 minut. Držme se pravidla, čím vyšší teplota vody, tím kratší doba koupání. Dlouhodobé používání vířivek s teplotou vody 40 stupňů je zdraví nebezpečné.

POZOR! Když děti používají vířivku, maximální teplota by neměla přesáhnout 32 stupňů Celsia.

nastavení teploty ve vířivce

Čím se odlišují zahradní vířivky dostupné v prodejně Hop-Sport?

Vířivky řady Intex PureSpa mají zabudovaný termostat, který reaguje na změny teploty – když je voda příliš studená, automaticky se zapne ohřev. Displej vždy zobrazuje aktuální teplotu vody. Měření může být zobrazeno ve stupních Celsia nebo Fahrenheita. Ve vířivce si umíme nastavit vhodnou úroveň tlaku vzduchu. Důležité je, že modely dostupné v Hop-Sportu mají zabudovaný systém změkčování vody.

Podívejte se na nabídku vířivek v obchodě Hop-Sport.cz

Co potřebujeme k montáži vířivky do zahrady?

Pro instalaci vířivky bude třeba dodat elektřinu a přívod vody, jakož i odtok odpadních vod. Vodu můžeme přivést pomocí zahradní hadice. Důležité je také umístění vířivky. Nejlepší místo je takové, které je dobře osvětleno a v blízkosti nejsou žádné keře ani stromy, protože padající listí by mohlo znečistit vodu.

Oblíbené